ComeniusNetwerk verwelkomt nieuwe leden

Jerry Verschuren June 19, 2020
223 keer bekeken 0 comments

Bekijk hier alle nieuwsberichten en andere toevoegingen van het ComeniusNetwerk.

Het ComeniusNetwerk verwelkomt 69 nieuwe leden: de winnaars van een beurs uit het Comeniusprogramma van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) en de genomineerden voor de Docent van het Jaar Verkiezing 2020.

In het ComeniusNetwerk komen deze erkende onderwijsvernieuwers samen om het hoger onderwijs verder te verbeteren in de breedste zin van het woord. Leden van ons netwerk zijn bezig met onderwerpen als de vorming van studenten, verandering verankeren, duurzaam docentschap en inclusie. Zo worden ervaringen en kennis gedeeld over onderwijsvernieuwing en zijn wij steeds meer de stem van de docent. 

Beurzen voor onderwijsvernieuwing

Het Comeniusprogramma deelt jaarlijks drie verschillende fellowships uit aan onderwijsvernieuwers binnen Nederlandse hoger onderwijsinstellingen; een Teaching Fellow voor vernieuwingsprojecten in hun onderwijs; Senior Fellows ontvangen een beurs voor innovatie binnen een faculteit of grotere opleiding en de Leadership Fellows voor vernieuwingsprojecten gericht op één of meerdere faculteiten, of een hele instelling. Al deze beurswinnaars treden toe tot het ComeniusNetwerk.

Meer informatie over het Comeniusprogramm en de Fellows

Docent van het Jaar Verkiezing 2020

Naast deze fellows zijn ook de genomineerden voor de Docent van het Jaar Verkiezing 2020 (Interstedelijk Studenten Overleg, ISO) nu lid van het ComeniusNetwerk. De winnaar van deze verkiezing ontvangt een onderwijsbeurs om aan onderwijsvernieuwingen te besteden. De winnaar treedt ook toe tot het bestuur van het ComeniusNetwerk. Dit jaar is Johanna Höffken (Technische Universiteit Eindhove) Docent van het Jaar. Lees hier het nieuwsbericht. 

Alle nieuwe leden vind je op deze pagina

Images

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings