Submenu

Circle-dag

20-06-2024 121 keer bekeken

Begin

19-09-2024 om 12:00

Einde

19-09-2024 om 17:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Social Impact factory, Utrecht - Locatie Aan de Gracht

Als aftrap voor de circles in het nieuwe studiejaar is er donderdag 19 september een Circle-dag. De circles vormen het hart van het ComeniusNetwerk. Leer meer over deze learning communities en ga samen met andere ComeniusNetwerk-leden aan de slag met concrete plannen voor het aankomend jaar.

Klik hier om je aan te melden

Tijdens deze bijeenkomst:

  • Is er ruimte om kennis te maken met de verschillende circles. De circles verschillen uiteraard in thema, maar ook in doel en vorm;
  • Denken we na wat we willen continueren vanuit vorig jaar;
  • Vinden we het belangrijk dat je je circleleden goed leert kennen;
  • Geven we de circels vorm en delen we onze ambities. Wil je vooral in elkaar investeren en kennisdelen of ligt de focus op het uitdragen van de stem van de vernieuwende docent?

We doen dit op een creatieve manier waarbij de inhoudelijke verbinding voorop staat.

Voor wie?

De circle-dag is voor alle leden van het ComeniusNetwerk die zich binnen een specifiek thema met een groep leden in willen zetten voor onderwijsvernieuwing. Hieronder zijn de circles weergeven: 

  • Inclusie
  • Transdisciplinair samenwerken
  • Duurzaam docentschap
  • Vorming van studenten 
  • Verandering verankeren

Als jij nog geen lid bent van een circle dan is dit de uitgelezen kans om kennis te maken en te ervaren wat deelname aan een circle voor jou als Comenius lid kan betekenen. Ben je al lid van een circle, dan staat de dag voor jou in het teken van verdieping en het maken van concrete plannen voor het aankomende jaar. 

Door lidmaatschap aan een circle ben je verbonden met onderwijsvernieuwers uit heel het land, die jouw onderwijsinnovatie kunnen verbreden en verdiepen.

Meld je aan

Ben je nog geen lid van een circle dan betekent deelname aan de Circle-dag niet dat je automatisch lid moet worden van een circle. Uiteraard ben je van harte welkom om je na afloop van de Circle-dag aan te melden bij een circles.

 Aanmelden 

 

Hart van het ComeniusNetwerk 

De circles vormen het hart van het ComeniusNetwerk. Elke circle kent een of twee co√∂rdinatoren die de circle vorm geeft met de leden. De circles worden ondersteund/gefaciliteerd door het NRO. Circleleden komen per studiejaar vier keer bij elkaar; twee circledagen en daartussen nog twee andere bijeenkomsten. Wanneer daar belangstelling voor is, kunnen deze andere bijeenkomsten online plaatsen. 

 

Cookie-instellingen