ComeniusNetwerk verwelkomt 94 nieuwe leden

Het ComeniusNetwerk 26-09-2023
386 keer bekeken 0 reacties

Dit jaar verwelkomen wij maar liefst 94 nieuwe leden, waarvan ook de eerste mbo-leden! Wij zijn ontzettend trots dat mbo-leden nu ook deel uitmaken van ons netwerk. Uiteraard hoort daar ook een ietwat aangepast uiterlijk bij...

Onze leden treden toe tot het netwerk via verschillende stromen: de Docent van het Jaar, het Comeniusprogramma, de motivatieroute, én de genomineerde Onderwijspremie-teams. Dit jaar verwelkomen wij ook de Leraar van het Jaar (mbo) en dankzij de uitbreiding van de Onderwijspremie (voorheen hoger Onderwijspremie) ook leden van de genomineerde mbo-teams. We heten alle 94 nieuwe leden van harte welkom en kijken uit naar de vernieuwende inzichten die onze nieuwe leden vanuit de praktijk met zich meebrengen!

ComeniusNetwerk - de Onderwijsvernieuwers

Bij de uitbreiding van ons netwerk hoort ook een kleine aanpassing in onze naam; wij verwelkomen namelijk álle onderwijsvernieuwers uit het vervolgonderwijs. Het woordje 'hoger' in ons logo en onze communicatie hebben wij dus stiekem weggebikt. Vanaf nu zijn wij: ComeniusNetwerk - de Onderwijsvernieuwers. Verder blijven wij het netwerk dat je kent en stellen wij onze activiteiten open voor onze leden uit het mbo, hbo en wo!

Heb jij een vermelding van ons netwerk op je website staan? Download ons nieuwe logo en vind de verschillende formaten onderaan dit bericht!

Meer weten?

Bekijk onze agenda voor de evenementen die op de planning staan, lees meer over het ComeniusNetwerk óf neem contact op voor vragen.

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen